Anulare imobilizator - "immo off"

anulare imobilizator

Anulare imobilizator - "immo off" la domiciliu in Bucuresti - Ilfov

Procesul de eliminare / dezactivare / anulare a imobilizatorului consta intr-o interventie prin care se impiedica functionarea corecta sistemului de imobilizare electronica antifurt a autovehiculului in cazul aparitiei anomaliilor functionale pe acest segment. Acest tip de interventie nu este suportata de orice tip de autovehicul si uneori poate fi realizata pe loc, iar alteori nu.

Majoritatea autovehiculelor de dupa 1995 sunt echipate, intr-un fel sau in altul, cu sisteme electronice antifurt, care au scopul de a impiedica pornirea motorului de catre persoane care nu au autorizare de pornire (nu detin cheia originala a masinii).

La unele dintre ele (Renault, Rover, Land Rover, Smart, etc.) aceasta functie apartine strict sistemului de inchidere centralizata, la altele a fost creeat un sistem de sine statator special destinat impiedicarii furturilor auto, numit imobilizator.

Problema apare in momentul in care sistemul nu mai fuctioneaza corect blocand pornirea chiar si celor autorizati sa o faca (utilizatori, proprietari, etc.). In acest caz exista doua posibilitati: fie remedierea defectiunii - care e prea costisitoare in cele mai multe dintre cazuri (deprecierea valorica a masinii fiind déjà destul de pronuntata), fie inlaturarea functiei sistemului electronic antifurt, care inlatura si riscul reproducerii defectului.

ATENTIE: anularea imobilizatorului nu reprezinta intotdeauna o solutie pentru pornirea masinii in cazurile de imobilizare electronica!!! Exista multe situatii in care desi anularea este posibila din punct de vedere tehnic, punerea ei in practica nu va conduce la pornirea masinii!!! Iata de ce o verificare computerizata amuntita prealabila este absolut necesara!!!

Daca sunteti interesati sa aflati daca avem posibilitatea de a va oferi aceasta clasa de servicii pentru un anume autovehicul, va invitam sa ne contactati fie direct (telefonic, sau prin e-mail) la coordonatele din pagina “Contact”, fie prin intermediul formularului de contact aflat in pagina “Preturi” a site-ului nostru.