Colaborari cu unitati service auto

Desi ne-am axat activitatea de service auto – in principal – pe servicii MOBILE de scanare si testare a sistemelor auto in Bucuresti si Ilfov, va mai putem oferi prin intermediul partenerilor nostri si piesele de schimb de care aveti nevoie, intr-un timp scurt si la un raport calitate/pret in avantajul dumneavoastra, precum si inlocuirea acestora, daca se incadreaza in obiectul nostru de activitate, care nu poate cuprinde doar diagnoza auto, ci si reparatii auto pe anumite sisteme.

Mai colaboram si cu diverse unitati de service auto, din Bucuresti si din apropiere, care fie nu au dezvoltat un departament de diagnoza auto computerizata, fie au un asemenea departament, dar care are capacitate de diagnoza auto mai restransa (ca plaja de marci, modele, ani de fabricatie, etc.). Pentru oricare dintre acestea acordam discount-uri, fata de preturile standard.

Recomandam pentru dumneavoastra Service electrica auto Bucuresti Sector 1 - Zona Piata domenii pentru reparatii alternatoare si electromotoare auto sau sisteme electrice auto pentru ORICE model de autoturism. Pentru detalii accesati: www.service-electrica-auto.ro

Aveti intrebari?

Ne puteti contacta in timpul orelor de program
la numarul 0728.326.386 pentru mai multe detalii.