Scanare module auto

scanare module auto

Scanare module auto la domiciliu in Bucuresti - Ilfov

Acest serviciu se incadreaza in categoria servicii de diagnoza si testare auto computerizata cu caracter mobil, in sensul ca acesta se poate desfasura chiar si la un domiciliu / sediu din Bucuresti sau din Ilfov, la cererea clientului si consta in identificarea codurilor de defect stocate in registrii de memorie ai modulului electronic /modulelor electronice interogate de pe un autovehicul.

Asadar, puteti afla in ce stare tehnica este autovehiculul pe care intentionati sa-l achizitionati printr-o verificare profesionala, care incearca sa ne ofere o imagine cat mai completa asupra masinii dorite. Aceasta cuprinde:

Experienta noastra ne-a dovedit ca, de cele mai multe ori, codurile de defect memorate si descoperite la scanare, in diagnoza auto, nu reprezinta expresia defectului propriu-zis, ci doar un indiciu catre acesta - uneori, iar alteori – doar o consecinta a lui... Acesta e unul dintre motivele pentru care experienta celor care ofera servicii de diagnoza / testare auto computerizata e decisiva, de cele mai multe ori, in stabilirea cu precizie a defectului cautat... Localizarea acestuia din urma presupune – de cele mai multe ori – verificari si masuratori suplimentare.

Lista detaliata a modelelor aferente fiecaruia dintre producatorii de autovehicule pentru care asiguram serviciul de scanare in cadrul procesului de diagnoza auto, este intr-o continua extindere, cuprinzand: modelele auto suportate de Auto-Tester.ro Bucuresti