Auto Tester Bucuresti ieftin
Contact
 

AUTO-TESTER.RO nu solicita si nu opereaza cu date cu caracter personal. Prin intrarea in contact cu firma noastra primim un minim de informatii necesare pentru a ne permite sa initiem o relatie contractuala. Site-ul nostru nu foloseste cookie-uri sau alte mijloace de inregistrare si urmarire a vizitatorilor, ci doar mecanisme de baza necesare pentru securizare si statistici.

Mai exact, la initierea unui contact cu noi, dupa ce aflam problema pe care o aveti si daca putem sa va ajutam, ne dati un minim de detalii care sa ne permita sa incepem colaborarea. Nu vom solicita niciodata detalii personale, date de cont, adrese de email sau alte informatii care sa va poata identifica.

Nu solicitam si nu folosim datele de identificare personala (telefon, adresa, email etc.) pentru oferte comerciale sau pentru newsletter. Nu avem parteneriate cu companii de publicitate si nu divulgam detaliile operatiunilor noastre unor terte persoane/entitati.

Site-ul nostru nu urmareste si nu colecteaza informatii despre istoricul de navigare, preferinte sau origine a vizitatorilor, fiind pastrate doar (temporar) informatiile generale care intra la capitolul statistici si informatii care tin de securitatea informatica, necesare pentru investigarea unor eventuale agresiuni cibernetice. Acestea nu parasesc serverele noastre si nu sunt divulgate unor terte persoane/entitati.

Va asiguram ca pastram discretie maxima in legatura cu toate solicitarile, ca avem grija chiar si de putinele informatii pe care le avem la dispozitie si ca respectam intocmai prevederile noilor legislatii europene in vigoare din domeniul protectiei datelor personale.

Daca doriti totusi mai multe informatii, va rugam sa ne contactati folosind detaliile din pagina dedicata.